PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut després de saltar-se un control i donar una taxa d’1,93 g/l

La Policia arresta quatre persones amb un total de 2,7 grams de cocaïna i 0,9 de marihuana

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu d’un control de la Policia.
Imatge d’arxiu d’un control de la Policia. | MARICEL BLANCH

La Policia va detenir la matinada d’aquest divendres un home resident de 39 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública per resistència i desobediència a les autoritats i per conducció temerària en estat ebri. Tal com detallen les autoritats, els fets van tenir lloc a les 04.30 hores quan una patrulla va realitzar una parada de circulació al conductor d’un vehicle que es dirigia cap a ells a gran velocitat. En comptes d’aturar-se, l’home va fer cas omís a les indicacions, saltant-se el control policial i posant en perill un vianant que tot just volia creuar la via. Després de controlar-lo, l’home va donar un resultat positiu d’1,93 g/l, per la qual cosa es va procedir a la seva detenció.

Aquesta és una de les 24 detencions efectuades per la Policia l’última setmana (del 5 a l’11 de setembre).

Precisament, pel que fa als delictes contra la salut pública, el Cos d’Ordre va detenir la matinada de dijous de la setmana passada a quatre persones en possessió d’estupefaents. D’una banda, es va controlar dos homes residents de 21 i 23 anys a Andorra la Vella quan van ser enxampats en les proximitats d’un local d’oci nocturn manipulant un targeter on tenien guardat un embolcall amb 0,9 grams de cocaïna. Minuts més tard, una patrulla que estava efectuant rondes de prevenció al voltant d’un altre local d’oci nocturn va ser testimoni d’un intercanvi de droga a la via pública. En concret, s’estava produint una presumpta compravenda de 0,9 grams de cocaïna.

Els agents també van detenir a les 19.35 hores de dissabte, a Andorra la Vella, a un home no resident de 49 anys quan en practicar-li un control d’estupefaents va lliurar-los voluntàriament 0,9 grams de cocaïna i 0,9 grams de marihuana.

En relació amb els delictes contra la seguretat del trànsit, destaca la detenció dijous passat a les 21.37 hores d’un home resident de 36 anys amb una taxa d’alcoholèmia de 2,22 g/l. A més, un resident de 43 anys va ser detingut la matinada de diumenge amb una taxa positiva d’1,37 g/l endemés d’un presumpte delicte contra la funció pública, ja que l’home va mostrar una actitud desafiant i poc col·laborativa amb els agents interventors durant la seva detenció.

Finalment, quant a la resta de delictes, destaca la detenció de diumenge, a les 16.45 hores a la frontera francoandorrana, d’un home no resident de 32 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del tràfic jurídic. Concretament, en verificar la seva identitat a través del seu passaport, els agents van constatar que aquesta no corresponia amb la qual es va identificar verbalment en una altra ocasió anterior. Així mateix, un home i una dona residents de 23 i 25 anys van ser detinguts diumenge a les 14.23 hores com a presumptes autors d’un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic. En arribar al lloc dels fets, els agents van constatar com ambdues persones s’havien agredit mútuament en presència dels seus fills menors. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT