L'FC Encamp remunta i es proclama Supercampió d'Andorra

Els encampadans s'imposen al Ranger's per 7 gols a 3

L'FC Encamp celebra el títol de Supercampió.
L'FC Encamp celebra el títol de Supercampió. | FAF

L'FC Encamp es va emportar el primer títol de la temporada. Els d’Àlex Carvalho, que dissabte van aconseguir la classificació per la final després d’eliminar la UE Santa Coloma, es van desfer ahir del Ranger’s (que havien deixat fora la UE Extremenya).

El partit va començar bé pels de Julen Guerrero, amb un gol de Brito al primer minut de joc. A partir d’aquí, però, els encampadans van anar a buscar la remuntada, fins a aconseguir-la gràcies a les dianes de Carlos Barbosa (11’) i Tomi (14’). Abans del descans, però, un gol en pròpia porta de David Carrillo va deixar l’empat a 2 per anar al vestidor.

A la represa, els d’Àlex Carvalho van anar per feina. 5 gols en 11 minuts van deixar un 7-2 que deixa la final vista per sentència: Èric Rodríguez (2), Álvaro Domingues, Tomi (acabaria amb un doblet) i Marcelo Monteiro. Ja a les acaballes el Ranger’s va fer el 7-3 definitiu, obra de Sergio Crespo.

Amb aquest triomf, l'FC Encamp ultima la seva preparació amb la vista posada a la Lliga Viatges Pantours, que comença la setmana vinent. Curiosament, els encampadans s’enfrontaran en el primer partit al Ranger’s.