El MoraBanc guanya el IV Trofeu Encamp en imposar-se per 81-76

Els de Lezkano aconsegueixen la primera victòria contra l’Elan Béarnais francès

Una jugada del partit d’ahir entre el MoraBanc i l’Elan Béarnais, al Pas.
Una jugada del partit d’ahir entre el MoraBanc i l’Elan Béarnais, al Pas. | Dani Catalán (Visualprofoto)

La IV edició del Trofeu Encamp es va quedar a casa. El MoraBanc va guanyar el seu primer partit al país per 81-76 davant l’Elan Béarnais Pau Lacq Orthez, equip de la Primera Divisió francesa, en el duel que es va disputar ahir al Centre Esportiu del Pas de la Casa.

El partit va començar amb intensitat, com és habitual en aquestes ocasions en les quals els jugadors intenten guanyar-se un lloc com a imprescindibles, en aquest cas, del nou entrenador, Natxo Lezkano. Els tricolor van plantar cara, i sobretot es va veure un augment de la intensitat i l’efectivitat pel que fa a la zona interior. No obstant això, el primer quart va caure per als visitants (12-19). En el segon periode, l’equip francés va obligar els tricolor a fer una passa endavant pel que fa a la intensitat, i van augmentar diferències per arribar al descans amb el 34-43 en el lluminós.

El MoraBanc va aprofitar al màxim el descans, i això es va veure reflectit en el tercer quart, on els de Lezkano van capgirar el marcador per afrontar els últims 10 minuts amb un avantatge d’un punt (61-60). La remuntada va acabar de completar-se en l’últim quart, en el qual els tricolor van prémer l’accelerador i van acabar guanyant per 81-76 en la primera victòria de la pretemporada.