PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Cineclub torna i avança les emissions a les 21.00 hores

La primera projecció serà aquest dimecres amb la pel·lícula ‘Boiling Point’

Per El Periòdic

La programació del Cineclub d'aquesta temporada.
La programació del Cineclub d'aquesta temporada. | CINECLUB DE LES VALLS D\'ANDORRA

El Cineclub de les Valls d’Andorra torna aquest dimecres, 14 de setembre, i presenta la programació del quart trimestre de l’any 2022. La programació destaca per l’elecció d’una sèrie de títols que pretenen  ser atractius amb la voluntat d’engrescar les persones a tornar al cinema d’autor. Amb aquest objectiu, l’organització ha escollit pel·lícules molt noves, algunes de les quals encara estan en cartellera al país veí del sud, amb bona acollida, de públic i premsa i premiades. Així mateix, introdueixen de nou els col·loquis en algunes projeccions que, amb la intenció de ser «més còmodes pel públic», s’avançaran a les 21.00 hores en lloc d’emetre’s a les 21.30 hores com fins ara. El dia i lloc, però, es mantenen: els dimecres al Teatre Comunal d’Andorra la Vella. 

L’última temporada, es va donar per acabada el passat 25 maig, «amb menys films dels que haguéssim volgut fer, a causa de la situació econòmica que arrossega el Cineclub com a conseqüència de la pandèmia i altres circumstàncies», segons va informar l’organització.

Quant als films, aquest dimecres es podrà veure Boiling Point (Hierve), una pel·lícula anglesa de Philip Barantini, un gastro thriller rodat en pla seqüència que ens explica les complicacions que viu el personal en un restaurant de moda de Londres la nit més concorreguda de l’any, quan a més a més es presenta una inspecció de sanitat. Ha guanyat quatre premis de la British Independent Film Awards.

La setmana que ve, el dia 21, s’emetrà Verdens verste menneske (La peor persona del mundo) de Joachim Trier, una comèdia romàntica noruega. Julie farà 30 anys i la seva vida és un desastre existencial. Un intel·ligent repàs de la parella, la maternitat, el compromís i l’absurd. Considerat un dels millors films del 2021 i un dels més vistos. 

La temporada clourà el 23 de novembre amb Tiger Theory de Radek Bajgar, una comèdia que ens mostra com en Jan, un home casat, arran de la mort del seu sogre, s’adona que la sogra sempre va decidir per ell i tem que el seu matrimoni vagi pel mateix camí... Comença a provar cada cop més peculiars estratègies per re-alliberar-se. EsSuna iniciativa de diplomàcia cultural, en col·laboració amb el Ministeri d’Afers Exteriors del Govern d’Andorra.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT