PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Agafar impuls

L’FC Andorra visita el Municipal d’Anduva per buscar una nova victòria a la lliga davant el CD Mirandés

Per El Periòdic

Els jugadors de l’FC Andorra en l’últim entrenament abans de marxar cap a Miranda d’Ebre.
Els jugadors de l’FC Andorra en l’últim entrenament abans de marxar cap a Miranda d’Ebre. | @FCANDORRA

L’FC Andorra afronta una nova jornada de LaLiga SmartBank, aquesta vegada, de nou, lluny del Principat. En aquesta ocasió l’equip es veurà les cares amb el CD Mirandés, i de cinc jornades, els tricolor hauran disputat, en finalitzar aquesta, quatre fora de casa. No obstant això, la balança roman equilibrada per als de Sarabia, i és que avui dia la plantilla registra dues victòries i dues derrotes en quatre partits. 


La darrera alegria va ser d’allò més especial, ja que es va tractar del primer partit a l’Estadi Nacional, on el conjunt del Principat va treure un resultat meritori en guanyar per 1-0 a l’aleshores líder de Segona Divisió, el Granada que, a més, arribava invicte amb tres victòries.


En aquesta ocasió, el repte no serà menor. El CD Mirandés no arriba en bon moment, i les ganes per aconseguir la primera victòria de la temporada estan presents en l’equip d’Anduva. Els de Miranda d’Ebre arrosseguen un empat i tres derrotes en els primers partits de lliga. Alavés, Màlaga i Vila-real B van ser els darrers botxins dels homes dirigits per Joseba Etxeberría (un clàssic del futbol d’elit espanyol, en haver militat com a jugador en equips com la Reial Societat i l’Athletic Club de Bilbao, esdevenint capità i mite). Només en la primera jornada van poder rascar un empat davant el Reial Sporting de Gijón, i arran wd’aquest context es col·loquen penúltims en la classificació, amb un punt, dos gols a favor i vuit en contra.


Tanmateix, cal recalcar que el CD Mirandés ha tingut un mercat de fitxatges igual o més trepidant que el de l’FC Andorra, incorporant fins a 19 jugadors, els quals cinc d’aquests s’han incorporat la darrera setmana. El club va presentar dijous aquestes últimes incorporacions, que no tardaran gaire a asseure’s en l’11 titular. Noms com el de Raúl Navas, que ja va disputar el play-off d’ascens l’any passat amb la UD Las Palmas, o el de Javi Serrano, exjugador del planter de l’Atlètic de Madrid, que tot i no conèixer la categoria ja va gaudir dels seus minuts a la Primera Divisió.

 

Continuar amb les sensacions

 

L’FC Andorra arriba en un bon moment. Els andorrans van aconseguir una victòria de prestigi la setmana passada contra el Granada, tornant a dominar en molts moments del duel, i va saber patir fins al final. Tanmateix, Christos Albanis, Sinan Bakis i Mustapha Bundu estaran disponibles per al tècnic basc, i podrien gaudir d’algun minut.


«Venim d’una setmana meravellosa, reforçats per la victòria, però ara hem posat el llistó ben alt i hem de continuar igual», va dir Sarabia. D’igual manera, en relació als nombrosos reforços que ha fet el CD Mirandés el tècnic va afirmar que «estem preparats per tot, i ja venim demostrant que som capaços d’adaptar-nos a diferents contexts». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT