PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Barbeitos i Luque finalitzen l’Europeu amb una 4a i 11a plaça

Els joves aconsegueixen mantenir les mateixes posicions que al disc curt

Per El Periòdic

Luque, durant el disc llarg.
Luque, durant el disc llarg. | Raniero Corbelletti

Èric Barbeitos i Brenda Luque van tancar l’Europeu de Patinatge Artístic sobre rodes, que s’ha disputat aquests darrers dies al Poliesportiu, de la millor manera possible. Els dos competidors van aconseguir mantenir les posicions que havien assolit en el disc curt, deixant constància de l’esforç i la lluita davant d’altres competidors internacionals.


En el cas de Barbeitos, aquest va registrar una quarta posició general, un cop realitzats i puntuats els seus discs curts i llarg, mentre que Luque també va mantenir una 11a plaça després dels recomptes.


Els dos patinadors, que van competir en categoria juvenil, van complir les expectatives que s’havien marcat abans de la cita. Per una part, Luque tenia com a objectiu lluitar entre les posicions 10 i 11, tal com va dir el seleccionador nacional, Xavier Orrit. La jove va tenir per davant d’ella tres patinadores italianes, tres espanyoles i tres portugueses, i va mantenir una lluita de tu a tu amb l’alemanya Viola Wiese, per la desena posició.


Finalment, Barbeitos que en el disc curt va obtenir el seu rècord de puntuació (passant els 50) va certificar la seva millora en el disc llarg. 

 

Galabert debuta amb un 11è lloc en el disc curt

 

Jana Galabert també es va estrenar al Campionat d’Europa de patinatge artístic sobre rodes amb una 11a posició en el programa curt, en la modalitat lliure individual. La jove patinadora, que competeix en categoria júnior, va aconseguir una puntuació de 29.05, i va completar una actuació gairebé sense cap errada, tant pel que fa al vessant artístic com tècnic.


Galabert va sortir en el tercer grup de les 15 júniors, i en declaracions a RTVA va afirmar que «he gaudit moltíssim i ho he fet el millor que sabia, sí que hi ha hagut alguns errors, però ho he lluitat fins al final».


L’andorrana tornarà a la competició avui, on farà la seva posada en escena en el disc llarg, amb l’objectiu de mantenir el nivell presentat fins ara o, fins i tot, millorar-lo. Amb la participació de Galabert, la delegació tricolor donarà per finalitzat aquest campionat internacional al país. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT