PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Xavi Folguera se suma al projecte del Voley Palma

L’andorrà arriba procedent de Río Duero Soria, on va finalitzar el curs com el tercer millor col·locador de la lliga

Per El Periòdic

Xavi Folguera en un partit amb el Río Duero Soria.
Xavi Folguera en un partit amb el Río Duero Soria. | @xavifol

Xavi Folguera ja té nou destí per a la temporada 2022-2023. L’andorrà fitxa pel Club Voley Palma com a nou col·locador, sent l’escollit per cobrir una de les posicions fonamentals de l’equip. El jugador de 34 anys aterra a l’illa amb la missió de dirigir l’equip des de dins de la pista, encara que el d’Andorra compta amb sis temporades en la Superlliga a la seva esquena, un bagatge suficient. 


Folguera arriba al Voley Palma amb una àmplia experiència com a jugador, formant-se en diferents equips d’alt nivell des de fa més de 10 anys, i mantenint fins ara un nivell excel·lent. Els balears es fan amb un colocador que la temporada passada va acabar en tercer lloc de la classificació en la seva posició, i que té «l’ambició de continuar creixent en la seva trajectòria professional», va comunicar el club. L’anterior campanya la va acabar després d’haver disputat 21 partits, en els quals va participar en un total de 77 sets.


D’aquesta manera, un dels integrants més destacats de la Superlliga canvia de samarreta per tal de continuar competint al nivell més alt del vòlei espanyol, i amb ganes de disputar el títol de lliga. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT