PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Berta Miquel arriba preparada pel Mundial

La de la FAG marxa demà cap a Bulgària per la darrera cita de la temporada

Per El Periòdic

Miquel durant un dels últims entrenaments abans del Mundial.
Miquel durant un dels últims entrenaments abans del Mundial. | FAG

Berta Miquel ja té les maletes preparades, i és que la gimnasta de la Federació Andorrana de Gimnàstica (FAG) marxarà demà per disputar la darrera cita de la temporada per a ella. L’andorrana es va quedar, per mèrits i resultats, amb l’única plaça amb la qual comptava el Principat per participar en el 39è Campionat Mundial de Gimnàstica Rítmica, que se celebrarà a Sofia (Bulgària) entre el 12 i el 18 de setembre sota l’organització de la Federació Internacional de Gimnàstica (FIG) i la Federació Búlgara de Gimnàstica.


Miquel tornarà a competir després de fer-ho, ara fa dues setmanes, a la FIG World Challenge Cup, a la localitat de Cluj-Napoca (Romania). Tal com ja va anunciar l’entrenadora en cap de la FAG, Clàudia López, aquesta darrera cita havia de servir com a preparació del Mundial, i així va ser. 


«Arribem amb moltes ganes a aquesta última cita internacional. La preparació ha passat volant», va dir López. Tanmateix, «Berta [Miquel] ha treballat molt bé durant aquests dies, i pot estar molt satisfeta de tot el que ha millorat». Les sensacions, segons l’entrenadora, «són bones, però anem una mica a cegues en el sentit que ens creuarem amb països que no sabem el nivell que poden tenir. Tot i això, hem d’anar a fer la nostra feina i posar-la sobre el tapís».

 

Exhibició per escalfar

 

Just abans de marxar cap a Sofia, la FAG farà una exhibició avui, a partir de les 11.00 hores al pavelló Joan Alay, on participaran totes les gimnastes de la selecció, i també Miquel, que aprofitarà per tenir-ho com a preparació de cara a la cita i acabar de polir alguns aspectes pel que fa als exercicis. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT