PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vinyes i Mercader tornen a Oviedo després de dos anys d’absència

El Rally Princesa de Asturias serà l’últim test per la dupla abans de la prova a Catalunya

Per El Periòdic

Vinyes-Mercader durant una prova.
Vinyes-Mercader durant una prova. | FotoEsport

La penúltima prova de l’agenda de l’equip Suzuki Ibèrica és el 59 Ral·li Princesa d’Astúries, raó per la qual Joan Vinyes i Jordi Mercader ja es troben al Principat d’Astúries per a disputar, al volant del Suzuki Swift R4lly S, la prova vàlida per al FIA European Ral·li Trophy, Super Campionat d’Espanya de Ral·lis (SCRA) i diverses copes monomarca espanyoles.


La parella afronta la prova de l’Automòbil Club d’Astúries amb l’objectiu de passar pàgina de manera definitiva de la mala sort que van tenir a Ferrol, i pensant que l’última vegada que van competir en les carreteres asturianes van aconseguir situar-se en la tercera posició de la classificació absoluta. 


Segons el pilot andorrà, en aquesta ocasió finalitzar en el podi no serà fàcil. «Estem en la recta final del supercampionat d’Espanya de Ral·lis i hi ha molts equips amb mecàniques R5 que s’estan jugant el títol. Intentar sorprendre’ls em sembla molt complicat», va dir Vinyes.


La plaça de los Ferroviarios d’Oviedo es manté com a ubicació del podi on se celebraran les cerimònies de sortida i lliurament de premis, mentre que el parc de la Manjoya continua com la zona en què es troben instal·lats els equips. La sortida de la primera etapa es donarà des del parc d’assistència (La Manjoya), a partir de les 13.30 hores d'avui. La segona etapa començarà a les 09.00 hores del dissabte, mentre que el final del 59 Ral·li Princesa d’Astúries serà en la plaça de los Ferroviarios de Oviedo, a partir de les 16.45 hores del mateix dia. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT