PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Moreno i Caminal treballen amb intensitat a Xile

Les joves tornen a la neu després del treball físic

Per El Periòdic

Caminal i Moreno, durant la seva estada a Xile.
Caminal i Moreno, durant la seva estada a Xile. | FAE

L’equip femení d’esquí alpí pertanyent a la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) format per Cande Moreno i Jordina Caminal es troba d’estada a Xile per tal de tenir un intens contacte amb la neu. Les joves competidores fa gairebé una setmana que es troben al país, després d’una pretemporada en la qual han anat alternant el treball físic amb l’esquí, i abans d’un inici de temporada que s’espera molt intens.


Abans de viatjar a Sud-amèrica, les dues andorranes han fet diferents estades, com la de Saas Fee, o també entrenant en la pista indoor de Peer. Aquestes preparacions han permès mantenir el nivell d’activitat en les dues esquiadores, cadascuna amb els seus respectius objectius. 


Moreno apunta a una temporada de consolidació i maduresa, mentre que Caminal es troba immersa en el treball de progressió i recuperació de la lesió que arrossega des de fa un temps.


A Xile, on es troben primerament i on romandran les dues primeres setmanes, concretament a La Parva, també han viatjat l’entrenador Dejan Poljansek i l’skiman Pablo Vallina. Després d’aquests gairebé 14 dies de pretemporada, hi haurà una tercera setmana a Xile, en aquest cas a Valle Nevado. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT