PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc disputa amb el Barça el seu primer duel

L’equip ha deixat el Pas de la Casa per marxar cap al Palau Blaugrana

Per El Periòdic

La plantilla del MoraBanc celebra el Dia de Meritxell, ahir.
La plantilla del MoraBanc celebra el Dia de Meritxell, ahir. | BCA

El MoraBanc 2022-2023 continua la seva preparació, i durant els darrers dies l’equip ha estat concentrat al Pas de la Casa per preparar el que serà el primer partit de la pretemporada. Els tricolor van realitzar ahir el seu últim entrenament al país per marxar cap al Palau Blaugrana, on avui, a partir de les 19.00 hores, es veuran les cares ni més ni menys que contra el Barça en un duel amistós a porta tancada.


Aquest serà el primer test per als andorrans, que encapçalats per l’entrenador Natxo Lezkano volen veure fins a quin punt ha anat evolucionant aquesta connexió que demana el tècnic basc. Una trobada que s’ha plantejat de manera especial, ja que allà es tornaran a veure, entre altres, amb Oriol Paulí, el qual va abandonar la disciplina tricolor aquest mateix estiu per fitxar per l’equip de Saras Jasikevicius.


Tanmateix, el conjunt del Principat tornarà al país per disputar el Trofeu Vila d’Encamp al Pas de la Casa contra l’Ellan Bearnais Pau Lacq Orthez, mentre que cinc dies després, el 16 de setembre, tindrà els seus primers enfrontaments lluny d’Andorra i Catalunya, en una estada que es realitzarà a Llíria. Allà, els de Lezkano es veuran les cares amb l’HLA Alacant i el Bayern de Munic. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT