PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Maria González deixarà d’entrenar amb l’equip nacional

Les discrepàncies, que van acabar en confrontació, entre la gimnasta i la federació han sigut insalvables

Per El Periòdic

Berta Miquel (esquerra) i Maria González (dreta), en una competició.
Berta Miquel (esquerra) i Maria González (dreta), en una competició. | FAG

Maria González no continuarà amb els entrenaments de l’equip nacional. Així ho va reconèixer la gimnasta en declaracions a RTVA, i és que ara la jove començarà una nova etapa amb el Club Gimnàstica Rítmica Cerdanyola, juntament amb la qual va ser la seva primera entrenadora, Sofia Cortesao.


Les discrepàncies, que van acabar en confrontació, entre González i la Federació Andorrana de Gimnàstica (FAG) han acabat per allunyar la competidora del Principat, tot i que aquesta vol continuar representant Andorra en les cites internacionals.


«He decidit deixar la selecció, perquè mentalment i psicològicament és el que necessitava, ja que no he rebut molta ajuda per part de la federació», va dir contundentment González. Per la seva part, Cortesao va explicar que «ha fallat la comunicació i ella, en molts moments, no s’ha sentit prou recolzada, i en un esport en el qual t’ho jugues tot en un minut i mig necessites tenir confiança plena amb tothom».


L’andorrana ha estat els últims quatre anys al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, però malauradament les lesions no la van acabar de respectar, impedint-li mostrar el seu millor nivell. Ara, tot i els intents per ambdues parts de solucionar aquestes diferències, la gimnasta entrenarà i competirà amb el Club Gimnàstica Rítmica Cerdanyola. De fet, González va admetre que «ha sigut l’etapa on he après més com a gimnasta, i també psicològicament he madurat un munt. Així que tinc un balanç positiu». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT