PUBLICITAT

Andorra la Vella

Il·lusió al vestidor

L’FC Andorra presenta oficialment Germán Valera, Mika Mármol i Moha Moukhliss com a nous integrants

Per El Periòdic

D’esquerra a dreta: Valera, Moha i Mármol, ahir durant la seva presentació.
D’esquerra a dreta: Valera, Moha i Mármol, ahir durant la seva presentació. | EL PERIÒDIC

L’FC Andorra va presentar ahir, de manera oficial, tres dels darrers fitxatges: Germán Valera, Mika Mármol i Moha Moukhliss. Tots tres fa ja setmanes que es troben integrats en el conjunt tricolor i, de fet, Valera i Mármol ja van poder gaudir dels seus primers minuts com a tricolor, amb victòria en l’últim partit de LaLiga SmartBank, el primer a l’Estadi Nacional, contra el Granada CF. Juntament amb ells va estar el director tècnic de l’FC Andorra, Jaume Nogués, el qual es va mostrar «molt satisfet» de tenir-los al vestidor.


Sobre Valera, Nogués va explicar que era un fitxatge «que havíem intentat des del començament del mercat». El cos tècnic buscava «un home d’atac, ràpid i hàbil, que combinés bé i que també anés a l’espai». Unes negociacions, segons el dirigent, «llargues», però que van acabar amb l’extrem al Principat.


El jugador, que pertany a l’Atlètic de Madrid, va quallar uns grans minuts en el seu debut, i així ho va reconèixer Sarabia en finalitzar la jornada. No obstant això, el tècnic també va destacar que caldria «polir alguns detalls sobre el seu estil de joc», i sobre això, Valera va assenyalar ahir que «soc un jugador que ho fa tot al 100%, i intentaré progressar perquè aquests esforços durin el màxim temps possible».


Juntament amb Valera també va arribar Moha. L’exjugador del Reial Valladolid «és un interior que pot actuar de 6 i de 8, amb molt bona combinació», va dir Nogués. El migcampista continua amb la seva adaptació, però va deixar clar que «l’any passat vaig seguir molt l’equip i vaig veure que jugava al que més m’agrada, que és tenir la pilota i controlar el joc», una característica que va ser clau pel seu fitxatge.


Finalment, Mármol va ser un dels elogiats també per Sarabia. L’excentral del Barça va debutar amb bones sensacions, i va ser una de les peticions expresses del tècnic basc. «Una de les claus que em va fer decidir-me per Andorra va ser l’estil de joc, que s’adapta molt al meu», va declarar Mármol. Els tres fitxatges, això sí, van destacar el bon ambient que es viu al vestidor i la senzillesa i facilitats amb la qual els veterans reben les cares noves.

 

Un mercat d’infart

 

Un altre aspecte que va protagonitzar la presentació va ser el mercat de fitxatges. Sobre aquest context, Nogués va ser clar en afirmar que «no ha sigut gens fàcil, ja que ha estat un període llarg, amb forces angoixes sobretot cap al final». No obstant això, el director tècnic va valorar positivament la plantilla que s’ha queda, comentant que «hem acabat tenint els perfils que volíem i, en moltes ocasions, els jugadors que teníem al cap».


Pel que fa als nouvinguts, «han apostat per nosaltres, i ho hem de valorar molt. Ara ens toca estar a l’altura i donar-los el que es mereixen». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT