PUBLICITAT

Andorra la Vella

La Batllia falla a favor del Govern per la compensació de la covid-19

El recurs presentat per Coopalsa s’ha desestimat i el de Nadal està pendent

Per Anna Casanova

Uns usuaris fan cua per pujar a un autobús.
Uns usuaris fan cua per pujar a un autobús. | Maricel Blanch

La Batllia dona la raó al Govern davant el recurs efectuat per la companyia de bus Coopalsa per les compensacions davant les pèrdues presentades durant la pandèmia. Concretament, valida els càlculs i l’import a percebre presentats per l’Executiu, d’un total de 470.000 euros, i desestima la proposta de l’empresa, que tenia una discrepància superior del 10% respecte a la de l’administració, és a dir, demanava aproximadament 60.000 euros més.

Per la seva banda, el secretari d’Estat d’Economia, Èric Bartolomé va remarcar que «és una bona notícia, perquè es va arribar a posar en dubte l’honorabilitat dels tècnics del departament en el mètode i el càlcul». Tot i això, Coopalsa encara pot presentar un recurs en segona instància. Paral·lelament, Autocars Nadal també va presentar un recurs pel seu compte amb relació a l’import abonat, el qual encara està a l’espera d’una primera instància.

Finalment, hi ha un segon recurs administratiu sobre la taula sobre la compensació per l’entrada en funcionament de l’abonament de 30 euros, que també van presentar les dues companyies. D’una banda, Coopalsa es va comprometre verbalment a retirar el recurs, i, d’altra banda, aquest matí hi ha programada una reunió amb Autocars Nadal per veure si s’arriba a algun acord. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT