PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc comença la seva estada de pretemporada al Pas

El club renova la col·laboració amb el comú d’Encamp i presenta el IV Trofeu Encamp

Per El Periòdic

La rebuda per part del Comú d’Encamp al MoraBanc, ahir.
La rebuda per part del Comú d’Encamp al MoraBanc, ahir. | Comú d\'Encamp

El Pas de la Casa acull des d’ahir, i durant els pròxims dies, l’estada esportiva de pretemporada del MoraBanc, que un any més ha escollit la vila encampadana per iniciar el curs esportiu. La plantilla es traslladarà a Barcelona demà per jugar el primer amistós divendres contra l’FC Barcelona al Palau Blaugra, i tornaran al Pas de la Casa el diumenge per jugar el primer amistós en territori andorrà.


D’altra banda, club i comú han aprofitat per renovar el seu conveni de col·laboració i presentar també el IV Trofeu Encamp. Aquesta edició de la cita tindrà lloc aquest diumenge a partir de les 19.00 hores al Centre Esportiu del Pas de la Casa i enfrontarà al Morabanc contra l’Elan Bearnais PauLacq-Orthez, equip de la Primera Divisió francesa, el qual l’any passat va gaudir d’una gran temporada, caient només a les semifinals del play-off pel títol de lliga.


Les entrades ja estan a la venda a través del web comuencamp.ad i del bca.ad. El preu de l’entrada és de 10 euros per als majors de 6 anys. Els menors de sis anys que no ocupin seient poden entrar gratuïtament. La recaptació anirà íntegrament a Càritas d’Encamp per desenvolupar projectes solidaris. Finalment, el 16 de setmebre els tricolor marxaran a Llíria per realitzar una nova estada que inclourà dos partits més. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT