PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Irineu Esteve «evoluciona bé» en la seva recuperació

L’andorrà fa dues setmanes que va tornar a entrenar amb els rollerski

Per El Periòdic

Esteve als entrenaments.
Esteve als entrenaments. | FAF

Irineu Esteve va patir, el passat mes d’agost, una caiguda entrenant en bicicleta que li va provocar la luxació de la clavícula esquerra. «El procés de recuperació està anat molt bé», va comunicar la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), i Esteve va entrant a poc a poc en la dinàmica de l’equip de fons. 


L’andorrà fa dues setmanes que va tornar a entrenar amb els rollerski, tot i que només amb un braç i un bastó. Des del cos tècnic i els serveis mèdics preveuen que la pròxima setmana ja podrà utilitzar els dos braços, tot i que sempre amb cautela per tal de no saltar-se terminis. 


«Estem anant a un bon ritme, però sense presses. És un moment en què hem de fer les coses bé perquè tenim temps de recuperació abans de les curses», va manifestat l’entrenador i director de la secció de fons de la FAE, Joan Erola. 

 

Ara, a Passo-Lavatze

 

Així les coses, el divendres segueix amb la seva dinàmica i viatjarà a Itàlia per realitzar una estada en sec a Passo-Lavatze. Ho farà amb Carola Vila i també Irineu Esteve, tot i que ell amb un programa diferent.

També viatjarà l’espanyol Imanol Rojo, que forma part de l’estructura. Així mateix, l’equip té previst una primera cursa el 10 de setembre, amb Carola Vila i Imanol Rojo, a Sobere (Itàlia). Serà una pujada de roller de 7,5km en clàssic.

PUBLICITAT
PUBLICITAT