PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Èric Barbeitos finalitza en quarta posició el seu disc curt a l’Europeu

Brenda Luque aconsegueix ser 11a en el mateix exercici protagonitzant una bona lluita

Per El Periòdic

Barbeiros durant el disc curt d’ahir al Poliesportiu.
Barbeiros durant el disc curt d’ahir al Poliesportiu. | Raniero Corbelletti

Brenda Luque i Èric Barbeitos van tenir ahir una gran posada en escena pel que fa a l’Europeu de patinatge artístic sobre rodes que s’està portant a terme al Poliesportiu. Barbeitos va protagonitzar una gran actuació en el disc curt, aconseguint una meritòria quarta posició gràcies a una puntuació de 50,68. Aquesta marca va demostrar la gran confiança del jove patinador, que va marcar el seu rècord personal de puntuació, ja que mai havia arribat als 50 punts.


Per la seva part, Brenda Luque, tot i que no va acabar de sentir-se còmoda del tot sobre el parquet, va mantenir una gran lluita de tu a tu amb la resta de competidores, i va assolir l’11a posició en la mateixa disciplina. La jove competidora va quedar per darrere de les tres italianes, les tres espanyoles i les tres portugueses, que van mostrar un nivell molt elevat, i va estar d’igual a igual amb la patinadora alemanya.


Tant Luque com Barbeitos tindran un dia de descans abans de disputar el disc llarg, mentre que Jana Galabert competirà avui en el disc curt de categoria júnior. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT