PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Sabors d’Estiu es tanca amb més de 3.500 assistents

El 99% dels concerts van anar a càrrec d’artistes andorrans

Per El Periòdic

Imatge d’una actuació durant una de les jornades.
Imatge d’una actuació durant una de les jornades. | Comú d’Escaldes-Engordany

L’espai de gastronomia i música Sabors d’Estiu ha atret 3.575 persones a la part alta d’Escaldes-Engordany malgrat que la pluja va fer acte de presència pràcticament cada dia. Des del 26 d’agost al 4 de setembre, l’aparcament de l’església va acollir restauradors del país i concerts diaris, que van aplegar una mitjana de 357 persones al dia, van assenyalar des de la corporació comunal.

Les jornades de màxima afluència van ser el dissabte 3 de setembre i la Nit del silenci, que es va celebrar el 2 de setembre. Des del comú destaquen «com a nota positiva» que no es va haver d’anul·lar cap actuació i la pluja es va poder esquivar endarrerint l’hora d’inici d’alguns concerts.

El cicle va finalitzar amb un bon balanç per part dels restauradors, que veuen Sabors d’Estiu «com un lloc interessant on participar», i més presència de turistes entre el públic, ja que en les edicions anteriors aquest estava format principalment per residents. També va créixer el volum de gent que es va acostar a la cita, un fet que s’atribueix a la seva consolidació i a la desaparició de les limitacions implantades per fer front a la Covid-19. A més, l’ampliació de l’oferta de restauració ha estat ben rebuda.

En el marc de la tercera edició de Sabors d’Estiu es van organitzar 10 concerts, el 99% dels quals oferts per artistes andorrans. D’aquesta manera, el Comú d’Escaldes-Engordany volia donar suport als músics del país. I van assenyalar que «precisament aquesta és una de les claus de l’èxit del cicle juntament amb el fet d’oferir un espai acollidor a l’aire lliure per als vespres de finals d’estiu».

Amb aquests actes, la corporació escaldenca té per objectiu dinamitzar la part alta de la parròquia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT