PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els karatekes andorrans, de pretemporada a Terol i Tenerife

Sergi Herver continua amb la seva recuperació de la lesió al genoll

Per El Periòdic

Els karatekes andorrans.
Els karatekes andorrans. | FedAndKarate

La Federació Andorrana de Karate (FAndKarate) ha posat en marxa la pretemporada dels seus competidors amb l’objectiu de preparar de la millor manera possible la pròxima campanya. Durant els pròxims dies 7, 8, 9, 10 i 11 de setembre, un total de sis membres de l’equip nacional en la modalitat de kumite, estaran entrenant a Tenerife sota la mà del tècnic espanyol Javi Oran.


L’expedició estarà formada per Sandra Herver, Paula González, Lola Vega, David de Luca, Pol Mansilla i Jordi Zanón. D’altra banda, Sergi Herver també havia de formar part del grup, però a causa de la lesió de genoll que va patir al Mundial de policies i bombers, ha hagut de donar-se de baixa de la llista oficial. Tanmateix, el president de la federació, Xavier Herver, també estarà present.


Paral·lelament, el competidor sènior en la modalitat de kata Silvio Moreira, va estar a Griegos (Terol, Espanya) durant quatre dies, formant part del Campus impartit per la Pepe Carbonell Academy, sota la mà del tècnic Pepe Carbonell, amb el mateix objectiu que la resta dels seus companys. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT