PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Martínez es proclama campió a l’Open A de Vic

Jordi Rodríguez es fa amb el subcampionat a l'Open B

Per El Periòdic

Rodríguez i Martínez, a Vic.
Rodríguez i Martínez, a Vic. | CTT Valls del Nord

La localitat de Vic va acollir el 37è Open Internacional de Tennis Taula, amb mes de 200 participants provinents de països com Espanya, Suècia, Turquia, Mònaco, França, Rep. Txeca, Portugal, entre altres.  El CTT Valls del Nord va participar a la cita amb un total de sis jugadors, sent el resultat mes destacat el de Xavier Martínez, que es va proclamar campió del torneig en categoria Open A. 


Martínez va quedar primer classificat a la fase de grups, accedint així a l’Open A. En els vuitens de final es va desfer de Miquel Gutiérrez, del CTT Barcelona, mentre que en els quarts de final va guanyar Eduard Solsona, de l’Hospitalet. Ja en la semifinal, l’andorrà es va imposar a Pol Piera, del CTT Barcelona, i en la final es va desfer de Josep Maria Blancafort, del Vic TT, per 3-0 a, proclamant-se campió del torneig.


D’altra banda, Jordi Rodríguez va ser tercer a la fase de grups, accedint així a l’Open B. A la semifinal va guanyar Antonio Cruz, del CTT Mollerussa, i en la final va perdre contra Gerard Romera, del CTT Torelló, quedant subcampió d’aquesta categoria. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT