PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Lestang i Ramonet lideren el Trial de Bixessarri

Els pilots de l’FMA es preparen per disputar el Trial de les Nacions 2022

Per El Periòdic

Lestang durant el Trial de Bixessarri.
Lestang durant el Trial de Bixessarri. | FotoEsport

els quatre pilots que fa unes setmanes van aconseguir la primera posició del podi de la seva categoria al Trial de Pal van repetir l’alegria aquest cap de setmana al Trial de Bixessarri. Jordi Lestang (vermells), Jordi Ramonet (blaus), Salvador Vilella (verds) i Miguel Da Silva (grocs) es van proclamar vencedors de la prova que va tenir el seu nucli central a Canòlich. Amb el seu quart triomf consecutiu de la temporada, Lestang és molt a prop de revalidar el seu títol de campió d’Andorra absolut de trial.


Un total de 29 pilots es van inscriure a la setena prova del campionat d’Andorra de l’especialitat, mentre que els membres de l’Andorra Trial Club (ATC) van ser els responsables de dissenyar les set zones del recorregut, un traçat que els pilots van haver de superar en dues ocasions en un temps màxim de quatre hores. En aquesta ocasió, els guanyadors no van donar opció al fet que el Trial de Bixessarri fos una prova emocionant, ja que van imposar la seva superioritat des dels primers compassos de la cursa i van anar ampliant diferències zona a zona.


En la categoria vermells, Lestang va acabar la primera volta amb avantatge sobre Gaudi Vall, rival directe. «M’ha semblat un trial amb un nivell apropiat per al campionat d’Andorra. La prova se’t complica quan se t’escapa un peu innecessari, i recuperar l’error ha sigut pràcticament impossible», va dir Vall.

 


Amb el cap al TDN 2022

 

Alguns dels pilots més joves seleccionats per l’FMA pel proper Trial de les Nacions (Jan Gabriel, Joan Miquel García i Valentí Cristina) van fer tot el trial al costat de Xavi Casas, cap d’equip de les seleccions andorranes a la prova internacional, comentant la millor manera de superar les zones. L’únic objectiu va ser el de preparar al màxim el TDN 2022.


Amb la finalització de la jornada, la pròxima cita del Campionat d’Andorra serà el Trial d’Aixirivall que es disputarà el pròxim mes d’octubre, concretament el dia 9. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT