PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sergio Molina es recupera de l’ensurt que va patir després de passar per l’hospital

El jugador no va entrenar ahir, però s'espera que torni en les pròximes sessions

Per El Periòdic

Sergio Molina, assistit pels serveis mèdics del club.
Sergio Molina, assistit pels serveis mèdics del club. | @FCANDORRA

Sergio Molina va haver de ser substituït durant el partit del cap de setmana contra el Granada CF poc abans que es complissin els primers 45 minuts a causa d’una forta pilotada en la cara. El migcampista va rebre de ple un fort xut des d’una distància molt curta, i la pilota va acabar picant-li a la cara, fent que perdés momentàniament el coneixement.

Les assistències mèdiques de l’FC Andorra van entrar ràpidament per comprovar l’estat de Molina, el qual va haver de romandre una estona sobre la gespa de l’Estadi Nacional, intentant reaccionar a les proves dels metges i fisioterapeutes de l’equip. Una vegada confirmat que el jugador no podia continuar, se’l va traslladar a l’hospital, on va haver d’esperar durant un parell d’hores per tal de descartar qualsevol problema més greu.

Després de la seva estada a l’hospital, i sense cap contratemps més, el jugador va poder tornar a casa seva per continuar descansant. El club va confirmar que Molina continua recuperant-se, i tot i que ahir no va entrenar s’espera que pugui fer-ho ben aviat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT