PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Andorra Taste presenta la gastronomia d’altura a Barcelona

Serà en un congrés inèdit que reunirà les cuines d’alta muntanya mundials

Per El Periòdic

La presentació d’Andorra Taste.
La presentació d’Andorra Taste. | GRUP GSR

D’aquí a 10 dies, Andorra acollirà la primera edició d’un congrés inèdit i d’altura que connectarà la gastronomia d’alta muntanya de tot el món. Un congrés de cinc dies de duració per conèixer, debatre i potenciar la realitat dels territoris d’alta muntanya com a entorns de vida natural i generadors de riquesa a partir de la gastronomia i la sostenibilitat. És Andorra Taste, la primera Trobada Internacional de Gastronomia d’Alta Muntanya que reunirà del 14 al 18 de setembre a un grup de rellevants cuiners, tant andorrans com internacionals, al costat de productors i professionals de l’àmbit turístic per treballar en el desenvolupament d’un concepte comú de cuina d’alta muntanya que defineixi la seva singularitat. Un esdeveniment amb vocació de continuïtat i que pretén consolidar-se com una de les cites importants del calendari de trobades gastronòmiques.

 Les ponències d’Andorra Taste es desenvoluparan de dimecres a divendres al Prat del Roure, a la parròquia d’Escaldes-Engordany, on també tindran lloc les activitats populars el cap de setmana. Serà l’Andorra Taste Popular, un esdeveniment obert a tot el públic i amb activitats infantils on els restaurants del Principat trauran al carrer els seus millors plats. «Un esdeveniment d’altura com no hi ha un altre en el món que compagina el món professional i el popular i que ha de posicionar Andorra entre les principals destinacions gastronòmiques del món», va assegurar el gerent d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, en la presentació d’aquest matí a Barcelona.

La xef eslovena Ana Roš, millor cuinera del món el 2017; Nacho Manzano; el trio de Disfrutar; Fina Puigdevall; Francis Paniego, o Nandu Jubany figuren en la llista de ponents que compartiran la seva experiència a l’Andorra Taste. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT