PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Doria i Pellicer ja són a les semifinals a la Seu d’Urgell

Les palistes andorranes comencen amb bon peu la darrera prova de la Copa del Món

Per El Periòdic

Doria durant la jornada d’ahir.
Doria durant la jornada d’ahir. | ANA / E.P.

Mònica Doria i Laura Pellicer van aconseguir ahir el passi per a les semifinals en la disciplina de canoa referent a la darrera prova de la Copa del Món que s’està disputant a la Seu d’Urgell. La primera a fer-se amb la classificació va ser Doria, i és que la palista andorrana va marcar el tercer millor temps en la seva respectiva sèrie, amb una marca de 95.00, sent superada només per Jessica Fox (93.57) i Marjorie Delassus (94.59).


Per la seva part, Pellicer, tot i uns problemes de ciàtica, va assolir una vuitena posició en la repesca gràcies a un temps de 106.62, quedant a 9.48 de la primera classificada, que va ser Zuzana Pankova (97.14).


Unes hores abans, la jornada competitiva va començar amb les classificatòries de caiac. Una penalització de quatre punts va impedir Doria quedar entre les millors classificades. Tot i això, la 18a posició i un temps de 93.98 li van permetre passar de ronda. D’altra banda, Pellicer va haver d’anar a la repesca i un toc a la porta 23 la va deixar a les portes de les semifinals d’aquesta disciplina. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT