PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La selecció absoluta busca una nova victòria a casa

Les jugadores dirigides per José Martin es veuen les cares amb Liechtenstein

Per El Periòdic

La selecció absoluta celebra un gol en un dels darrers partits a les Illes Fèroe.
La selecció absoluta celebra un gol en un dels darrers partits a les Illes Fèroe. | FAF

La selecció absoluta femenina torna a escena. El combinat dirigit per José Martin Guti rebrà avui Liechtenstein en el que serà el tercer partit a casa d’una selecció absoluta que buscarà una nova victòria. Això sí, tant el cos tècnic com les jugadores tenen clar que serà un partit amistós i que, per tant, també caldrà fer proves.


«No hi ha una millor manera d’iniciar una pretemporada que amb un duel internacional», va dir Guti en declaracions a la Federació Andorrana de Futbol (FAF), mentre afegia que «ho afrontem com sempre, amb moltes ganes, amb la millor de les il·lusions, i tant de bo ens serveixi d’estímul». L’equip es tronarà a veure les cares amb Liechtenstein després de guanyar allà fa tot just un any per 2-4, amb un gol d’Erica Gonçalves i un hat-trick de Tere Morató, que no podrà estar en aquesta ocasió a causa de la lesió que arrossega al genoll des del passat mes d’abril.


«És un rival que ja coneixem, i això també és un punt a favor nostre, però, tot i això, no deixem de ser una selecció jove. Tenim moltes ganes d’afrontar la trobada, però no ens podem relaxar tampoc», va assenyalar la integrant del combinat absolut Iria Domínguez. 


El d’avui serà el sisè partit amistós de la selecció femenina d’aquest 2022. Al febrer ja es va aconseguir la victòria davant Gibraltar a l’Estadi Nacional, i un empat contra Tahití. Després, al juny, dos partits al juny contra les Illes Fèroe i aquest cap de setmana amistós contra el Girona. «És una oportunitat que pocs cops tenim de jugar a casa i estem molt il·lusionades, ja que vestir la samarreta de la selecció sempre és un honor», va afirmar la jugadora tricolor Ariana Gonçalves en un dels entrenaments previs a l’amistós.


Guti ha convocat Maria Cardoso i Violeta de Freitas com a porteres; la defensa la formaran Laura Borja, Maria Moles, Lia Gil, Marta Blasco, Marina Fernández, Paula da Silva, Neus Rosas i Lucia Culleres; Sònia Carrancà, Èrica Gonçalves, Laia Solé, Míriam Tizón i Maria da Cruz s’encarregaran del migcamp; i Ariana Gonçalves, Maria Ruzafa, Laia Sin i Iria Domínguez seran les davanteres. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT