PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Plantilla tancada

L’FC Andorra esgota el temps del mercat de fitxatges estival i incorpora el davanter grec Christos Albanis

Per El Periòdic

Albanis celebra un gol durant la seva etapa a l’Apollon Limassol.
Albanis celebra un gol durant la seva etapa a l’Apollon Limassol. | Twitter

Punt final per a una finestra de fitxatges ben moguda per a l’FC Andorra. Quan faltaven 24 hores per tancar el mercat (ho va fer ahir a les 23.59 hores), al conjunt tricolor encara li quedava feina per fer, i el desig principal era trobar dos jugadors d’atac, però sobretot un davanter centre. Un 9 golejador i referent, amb experiència. 


Amb aquest context, el dia d’ahir va passar amb l’FC Andorra confirmant al matí el fitxatge de Christos Albanis, que arriba cedit per a una temporada. El davanter, que també pot jugar a la banda dreta, és propietat de l’AEK d’Atenes, tot i que la passada temporada va jugar cedit a l’Apollon Limassol de la primera divisió xipriota.


Albanis (Kalabaka, 05/11/1994) és un davanter grec amb una àmplia trajectòria a la primera divisió del seu país, tot i que es va acabar de formar com a futbolista al futbol alemany. I és que als 16 anys va deixar el seu país per unir-se a les files del futbol formatiu del Werder Bremen; després va jugar també als filials de l’Eintracht de Frankfurt i el Friburg. En el seu retorn a Grècia, l’atacant va militar a l’Apollon Smirnis, a la Segona Divisió, amb el qual va aconseguir la promoció dos anys després.


La temporada de l’ascens, l’atacant grec va anotar nou dianes, i la temporada següent, a Primera, va repetir el seu bon curs anterior amb vuit gols, un fet que li va fer guanyar-se el fitxatge per un dels grans del país: l’AEK d’Atenes. Allà va jugar-hi tres cursos i l’any passat el va passar a l’Apollon Limassol xipriota, on va disputar 25 partits i va anotar cinc gols.


El jugador arriba a l’FC Andorra per reforçar l’atac tricolor, una de les línies que menys incorporacions ha tingut aquest estiu. De fet, el club no descarta continuar treballant en el seguiment de davanters centre per intentar una nova ofensiva en el mercat d’hivern. Tot dependrà dels resultats de l’equip des d’aquest moment fins al pròxim gener.


L’estadi nacional, preparat

 

L’Estadi Nacional ha quedat enllestit completament (almenys pel que fa a les peticions bàsiques dictaminades per LaLiga) de cara al pròxim duel que enfrontarà l’FC Andorra amb el Granada el diumenge. Aquesta serà el debut del conjunt tricolor a casa, davant l’afició. 


Amb la gespa preparada i les torres de retransmissió col·locades, a més de les cabines per la premsa, només quedava per revisar el nou protocol de seguretat que s’ha de seguir, també establert per LaLiga. «Tornem a visitar l’Estadi Nacional per acabar de tancar el dispositiu de seguretat que es posa en marxa diumenge. L’operativa policial s’ha ajustat als canvis en les instal·lacions», va comunicar el Cos de Policia.


Amb la redacció d'aquesta notícia encara restaven uns minuts perquè finalitzés el mercat, amb l'opció que l'FC Andorra fes una operació d'última hora.

PUBLICITAT
PUBLICITAT