PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Martí Riverola deixa de ser jugador tricolor després de tres ascensos

Josele i Roger Riera també abandonen l’entitat en no comptar per a Eder Sarabia

Per El Periòdic

Riverola celebra un gol en un partit de la temporada passada.
Riverola celebra un gol en un partit de la temporada passada. | @FCANDORRA

L’arribada d’alguns jugadors en l’últim dia de mercat va anar de bracet amb l’adeu d’un dels referents al vestidor de l’FC Andorra les últimes temporades com Martí Riverola, i a ell es van sumar també el central Roger Riera i el porter Josele.


El migcampista posa punt final a una trajectòria de tres temporades i mitja amb la samarreta tricolor, amb la qual ha viscut l’etapa més gloriosa de l’entitat en passar de Primera Catalana fins al futbol professional. Riverola va arribar al Principat a principis de febrer de 2019 procedent de l’Eivissa, de Segona Divisió B, i va debutar el 10 de febrer en la contundent victòria del conjunt tricolor contra el Sant Ildefons (5-1). Aquella temporada va arribar a jugar 14 partits, coronant-ho amb la promoció de categoria, i des d’aleshores, la trajectòria ascendent ha estat meteòrica, convertint-se en un dels capitans.


En total, el migcampista tanca la seva trajectòria a l’FC Andorra amb 101 enfrontaments i sis gols anotats, dos aquesta darrera temporada: el de la victòria contra el San Fernando el dia del 79è aniversari de l’entitat, i contra l’Alcoià, també a l’Estadi Nacional. Bover, Ratti i Vilanova són els únics supervivents que queden de l’època de Primera Catalana.


Per la seva part, Riera va arribar a l’FC Andorra l’estiu passat procedent de filial del Barça i amb experiència a Segona Divisió B, Anglaterra i Holanda. Al club tricolor, el central va disputar un total de 20 partits; 19 de lliga i un de Copa del Rei contra el Celta de Vigo. Finalment, Josele Martínez va arribar l’estiu passat procedent del Reial Múrcia. El porter format a les categories inferiors del Vila-real va disputar set partits l’any passat, sis a la lliga. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT