PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El cinema centra el segon dia de les jornades de la Bruixeria

El programa segueix demà amb ‘Paraules que trenquen ossos’ a càrrec de Pagans

Per El Periòdic

Mas i Cid durant la tertulia.
Mas i Cid durant la tertulia. | Comú de Sant Julià de Lòria

El segon dia de les Jornades de la Bruixeria a Andorra va comptar amb la projecció a l’auditori Rocafort del documental dirigit per Elena Cid Bécquer y la brujas. El documental és un viatge per l’esperit literari del poeta marcat per la seva època. En ple segle XIX, el romanticisme i la gran atracció pel misteri marquen la seva poesia i la seva prosa.

El vincle entre aquest esdeveniment i el poeta Gustavo Adolfo Bécquer es troba en els escrits Cartas des de mi celda que aquest va escriure durant la seva estada en aquelles contrades i on va entrar en contacte amb el misteri dels relats de les bruixes que s’han anat conservant. La projecció va anar seguida d’una tertúlia, dirigida per Hèctor Mas, on la directora del documental, Elena Cid, va compartir opinions i experiències amb el públic.

Tot seguit, al vestíbul del Centre cultural i de congressos lauredià, es va servir una degustació de productes locals amb embotits Artesà de Muntanya Cal Jordi i formatges de Casa Raubert.

Al vespre i amb la participació de la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, es va projectar la pel·lícula Akelarre de Pablo Agüero. Els actes continuen aquest demà amb la inauguració de l’exposició Contra el mal donat, a la Sala Sergi Mas. I l’espectacle Paraules que trenquen ossos al Bosc de la Rabassa, amb la companyia Pagans, millor espectacle de carrer als XXIII Premis de la crítica d’arts escèniques. L’espectacle es du a terme amb la col·laboració del Festival Ull-Nu. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT