PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Verdú continua la seva preparació amb un pla de progressió setmanal

L’equip de Copa del Món és a Nova Zelanda, on ja han realitzat diferents entrenaments

Per El Periòdic

Verdú, a Nova Zelanda.
Verdú, a Nova Zelanda. | FAE

L’equip de Copa del Món de Joan Verdú va iniciar fa uns dies el viatge a Nova Zelanda, on ja han pogut formar part de diferents entrenaments en unes condicions «pràcticament ideals», segons va explicar el mateix esquiador de la FAE que, a més, està coincidint amb l’equip de Copa del Món de Noruega.


«De moment l’estada està anant molt bé», va assenyalar l’esquiador andorrà. «Hem començat la primera setmana en una pista més fàcil, amb un traçat més aviat senzill, però amb la neu extremadament dura, en condicions perfectes per treballar i provar material». De fet, «aquesta era la idea», va dir Verdú, que en aquest viatge a Nova Zelanda està tractant de treballar «en tots els sentits i a poc a poc». El de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) també va indicar que «havíem de fer una progressió perquè la setmana vinent ja passem a una pista una mica més difícil, i la següent encara a una pista més completa».


L’andorrà seguirà un treball planificat amb «una progressió de tres setmanes» que està sent «molt bona». Tanmateix, «estem tenint sort amb la meteorologia i amb les condicions, que són espectaculars». Verdú va mostrar la seva satisfacció pel conjunt de l’estada en afirmar que «poc més puc demanar. L’equip està supermotivat, estem tots molt concentrats, volem aprofitar cada moment aquí perquè creiem que és una estada que té molta importància respecte a com pot anar tota la temporada i les sensacions són molt bones». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT