PUBLICITAT

Andorra la Vella

El MoraBanc presenta Borg, Dee, Speight i Czerapowicz

El club realitzarà diverses activitats per fomentar la cohesió d’una plantilla que marxarà al Pas el dia 6

Per El Periòdic

D’esquerra a dreta: Dee, Borg, Speight i Czerapowicz, durant la seva presentació, ahir.
D’esquerra a dreta: Dee, Borg, Speight i Czerapowicz, durant la seva presentació, ahir. | EL PERIÒDIC

El MoraBanc va completar ahir el seu cicle de presentacions oficials amb Tobias Borg, Johnny Dee, Micah Speight i Chris Czerapowicz. Amb els quatre nous integrants, l’entrenador, Natxo Lezkano, ja disposa de tota la plantilla, a l’espera de Rafa Luz, que estava concentrat amb la selecció del Brasil. Juntament amb els fitxatges, que van poder dir les seves primeres paraules com a jugadors tricolor, va estar també el general manager del MoraBanc, Francesc Solana.


«Tots quatre són un reflex del qual volíem arribar a fer en aquest període de fitxatges», va explicar Solana, mentre afegia que «comptem amb l’experiència de Tobias [Borg], la capacitat anotadora de Johnny [Dee], el desig competitiu i les qualitats de Micah [Speight] i la tornada sorpresa d’un perfil com el de Chris [Czerapowicz], que ha apostat fortament i arrisca per nosaltres».


Un a un, les cares noves del vestidor van especificar el motiu pel qual han apostat pel conjunt del Principat i el que poden aportar a l’equip. Borg, més enllà, va recordar la seva presència en el partit que va enfrontar el MoraBanc amb el Lenovo Tenerife, i que va acabar amb els andorrans a la LEB Or. «Un descens sempre és complicat, tant per al club com per als aficionats. Ara estic aquí per ajudar a tornar a l’ACB i poden estar segurs que posaré tot de la meva part per aconseguir l’ascens».


Per la seva part, Dee, que ja compta amb alguns ascensos a l’esquena, va afirmar que «l’ètica de treball, la determinació i les ganes de l’equip m’indiquen que tenim els ingredients necessaris per pujar». Tanmateix, Speight, que ha sigut un dels millors bases de la LEB Or les últimes dues temporades, va assenyalar que està «molt motivat de poder formar part d’aquest projecte i arribo amb ganes d’aprendre i créixer».


Finalment, Czerapowicz, que ja va vestir la tricolor fa algunes temporades durant alguns mesos, va recordar que «l’última vegada que vaig estar a Andorra hi havia un gran ambient al vestidor i em vaig divertir jugant, i espero repetir-ho». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT