PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'FC Andorra confirma el fitxatge de Christos Albanis

El davanter arriba cedit per a una temporada propietat de l'AEK d'Atenes

Per El Periòdic

Albanis amb l'Apollon Limassol.
Albanis amb l'Apollon Limassol. | Twitter

L'FC Andorra confirma el fitxatge de Christos Albanis, que arriba cedit per a una temporada. El davanter, que també pot jugar a la banda dreta, és propietat de l'AEK d'Atenes, tot i que la passada temporada va jugar cedit a l'Apollon Limassol de la primera divisió xipriota.

Albanis (Kalabaka, 05/11/1994) és un davanter grec amb una àmplia trajectòria a la primera divisió del seu país, tot i que es va acabar de formar com a futbolista al futbol alemany. I és que als 16 anys va deixar el seu país per unir-se a les files del futbol formatiu del Werder Bremen; després va jugar també als filials de l'Eintracht de Frankfurt i el Friburg. En el seu retorn a Grècia, l'atacant va militar a l'Apollon Smirnis, a la Segona Divisió, amb el qual va aconseguir la promoció dos anys després.

La temporada de l'ascens, l'atacant grec va anotar nou dianes, i la temporada següent, a Primera, va repetir el seu bon curs anterior amb vuit gols, un fet que li va fer guanyar-se el fitxatge per un dels grans del país: l'AEK d'Atenes. Allà va jugar-hi tres cursos i l'any passat el va passar a l'Apollon Limassol xipriota, on va disputar 25 partits i va anotar cinc gols. 

El jugador arriba a l'FC Andorra per reforçar l'atac tricolor, una de les línies que menys incorporacions ha tingut aquest estiu. «És un davanter mòbil, que pot jugar en la punta d'atac i també d'extrem. Té capacitat per anar a l'espai i per jugar d'esquena a porteria, i és fort en la disputa», ha explicat la direcció esportiva de l'equip del Principat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT