PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra compta amb 24 hores per trobar un davanter centre

El club tricolor treballa a contrarellotge per incorporar un 9 que sigui golejador i referent

Per El Periòdic

Sarabia durant el partit entre l’FC Andorra i l’Sporting.
Sarabia durant el partit entre l’FC Andorra i l’Sporting. | @FCANDORRA

A l’FC Andorra només li queden al davant 24 hores (el mercat de fitxatges tanca avui a les 23.59 hores) per intentar d’incorporar un davanter centre, o dos. La dificultat és màxima, ja que més de la meitat dels equips que militen a LaLiga SmartBank (Segona Divisió del futbol espanyol) es troben en el mateix context, i és que la manca de referents en atac ha augmentat la lluita pels pocs noms que queden disponibles.


Sobre la taula tricolor, a l’inici del dia d’ahir, hi havia tres noms: Yacine Qasmi, Iván Martínez Barbero i Mourad El Ghezouani. Aquest últim va signar, ahir mateix, a la tarda, pel Burgos, a tall de préstec per part de l’Elx. Qasmi, d’altra banda, continua lligat al Leganés, equip amb el qual ja ha disputat alguna jornada aquesta temporada. El davanter francès de 31 anys podria abandonar la disciplina pepinera, però la decisió hauria de venir del bracet d’una bona oferta de l’FC Andorra.


El cas de Barbero pot incloure un efecte dòmino. El Leganés està interessat en el jugador, i l’arribada, o no, del d’Almeria podria influir en la decisió de Qasmi. Amb 24 anys, Barbero s’allunya una mica del perfil que busquen els del Principat, però amb l’opció Gassama descartada, i altres que van tancant-se a mesura que passen les hores, la varietat on escollir minva considerablement. A la competència per Barbero se sumen el Burgos, i el Deportivo de la Coruña, fent més complicada l’operació.


Finalment, buscar en un mercat estranger podria ser la clau pels tricolor, i tot sembla indicar que es resoldrà en les pròximes hores. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT