PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc presenta oficialment Andric i Maric

L’aler i el pivot ja estan a les ordres de Natxo Lezkano i preparats per competir a la LEB Or

Per El Periòdic

Andric (esquerra), Solana (centre) i Maric (dreta), ahir en la presentació.
Andric (esquerra), Solana (centre) i Maric (dreta), ahir en la presentació. | EL PERIÒDIC

El MoraBanc va presentar ahir, de manera oficial, dos dels nous fitxatges per a aquesta temporada: Mihajlo Andric i Marin Maric. En el cas d’Andric, el conjunt del Principat va aconseguir el 4 que buscava. L’aler-pivot romandrà al Poliesportiu les dues pròximes temporades, i va arribar provinent del Promitheas Patras grec, equip amb el qual va acreditar 8,9 punts, 3,2 rebots i 1,5 assistències per partit. 


El serbi va militar sis temporades al Partizan de Belgrad, i ahir va tenir unes paraules per al seu club de formació, afirmant que  «jugar a la pista del Partizan és indescriptible, per a mi la millor, i és per això que a Andorra vull sentir també el caliu de la gent, perquè això ens farà aixecar-nos en els mals moments i donar un extra a l’equip». D’altra banda, Andric també va assegurar que «quan el club es va posar en contacte amb mi, de seguida vaig veure una oportunitat per fer coses grans aquí».


Per la seva part, Maric també va competir a Grècia, en el seu cas al BC Larissa, on va registrar 15,1 punts, 6,9 rebots i 1,8 rebots per partit. El croat compta amb experiència al bàsquet europeu, capacitat anotadora, intimidació i un joc molt dinàmic, arribant també a ser internacional amb la selecció del seu país.
«Tenim clar l’objectiu, que no és altre que tornar l’equip a l’ACB, la qual, per a mi, és la millor lliga d’Europa», va dir Maric, mentre afegia que «estic molt content d’estar en aquest club, ja que vaig tenir la sort de visitar el país fa un temps en un partit d’Eurocup i em va agradar molt». Ambdós jugadors estan cridats a tenir un pes important en el nou MoraBanc, i així ho va recalcar el general manager del club, Francesc Solana, que va destacar també el fet d’haver tingut «la paciència necessària perquè estiguin avui aquí». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT