PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’equip femení i masculí d’alpí, junts a l’indoor de Peer

Cande Moreno i Jordina Caminal marxen cap a Xile

Per El Periòdic

Moreno abans de marxar a Xile.
Moreno abans de marxar a Xile. | FAE

Els equips tant masculí com femení d’alpí de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) han estat entrenant aquests dies a la instal·lació indoor de Peer per tal de continuar amb les sessions de preparació amb esquís. Carla Mijares i Íria Medina, amb Josh Alayrach de tècnic, ja tornen a Andorra, mentre que Àxel Esteve, Àlex Rius, Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella, i els tècnics Fred Beauviel i Yago Antes, continuaran un dia més.


D’altra banda, Cande Moreno i Jordina Caminal marcaran demà cap a Xile, on romandran durant les pròximes tres setmanes. 

Després de l’última estada a Saas Fee, ara la primera espasa femenina en esquí alpí, Cande Moreno, així com Jordina Caminal, que continua amb el seu procés de recuperació, inicien el pròxim dijous 1 de setembre el viatge a Xile. L’equip tècnic estarà format per Dejan Poljansek i Pablo Vallina.

L’equip andorrà serà a Xile durant les següents tres setmanes, les dues primeres a La Parva i l’última a Valle Nevado. Durant els últims mesos, les dues esquiadores han estat alternant treball físic a Andorra amb diferents estades de neu per tal de mantenir el contacte i aconseguir l’equilibri en la preparació.

PUBLICITAT
PUBLICITAT