PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús tanca la MotoE aquest cap de setmana

El tricolor correrà les dues últimes curses a Misano

Per El Periòdic

Cardelús a l’última cita disputada a la MotoE.
Cardelús a l’última cita disputada a la MotoE. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús disputarà aquest cap de setmana les dues últimes curses de la temporada de la Copa del Món Enel de MotoE al circuit Marco Simoncelli de Misano. El pilot de l’Avintia Esponsorama Racing arriba a aquesta última cita del campionat reservat a les motos elèctriques en un bon moment de forma després d’haver aconseguit a Àustria el seu millor resultat en aquest escenari amb una sisena posició, assolida a la segona cursa del cap de setmana.


A tot això, cal afegir que el circuit on competirà dissabte i diumenge és l’escenari on l’any passat va protagonitzar la seva millor actuació del 2021, classificant-se vuitè.


L’andorrà planteja aquesta última competició de la temporada de MotoE amb ganes de fer «dos bons resultats. Fa poc més d’una setmana ja vaig demostrar que cal comptar amb mi a l’hora de parlar dels candidats a ocupar els cinc o sis primers llocs de cada cursa». Cardelús va afirmar que «tant el meu estat de forma com el treball que ha fet l’equip amb la moto ens han situat en una molt bona posició per a afrontar aquest últim assalt, que segur ens ofereix grans coses». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT