PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Inter Club Escaldes i l’Atlètic d’Escaldes, a per la Supercopa

Els dos conjunts arriben en bon estat de forma i amb ganes d’endur-se el primer títol de la temporada

Per El Periòdic

Bessone (esquerra) i Velasco (dreta), ahir amb el trofeu de la Supercopa.
Bessone (esquerra) i Velasco (dreta), ahir amb el trofeu de la Supercopa. | FAF

La primera cita marcada en vermell, referent al calendari futbolístic andorrà, arriba aquest diumenge. La Supercopa d’Andorra tindrà com a protagonistes aquest any l’Inter Club Escaldes com a campió de la lliga, i l’Atlètic d’Escaldes com a vencedor de la Copa. Els dos conjunts es veuran les cares a partir de les 18.00 hores al Centre d’Entrenament de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) en el que serà el primer títol oficial de la temporada.


El mateix camp va rebre ahir els entrenadors d’ambdós equips per mostrar les seves opinions sobre la cita. El tècnic de l’Inter, Juan Velasco, va declarar que «ens enfrontem dos grans equips en un escenari gens fàcil, amb molts canvis a les plantilles, però amb ganes de guanyar». Velasco, nou a la banqueta del tricampió de la Lliga Multisegur, va ser clar en afirmar que les connotacions que envolten el duel «poden ser més negatives per a nosaltres, ja que jo mateix soc nou, molts dels jugadors també, però el missatge que he transmès és que siguin competitius i lluitin fins al final».


Per la seva part, i en contraposició, el tècnic de l’Atlètic, Fede Bessona, va assenyalar que «sortim amb una mica d’avantatge [l’Atlètic], ja que tenim la plantilla feta, el mateix entrenador i les idees de l’any anterior». No obstant això, Bessona va voler recalcar que «a l’Inter no els pots donar mai per perdut, perquè qualsevol oportunitat que tinguin l’aprofitaran per fer mal. Tenen molt millor plantilla que l’any passat».


La trobada, concretament per a Bessone, serà d’allò més especial, pel fet que l’entrenador va sortir campió de la Supercopa la campanya precisament amb el que serà el seu rival el diumenge. «M’hauria agradat acabar la temporada amb l’Inter, però són decisions del club, que s’han de respectar, i naturalment no guardo cap mena de rancor».


D’altra banda, la motivació per revalidar el títol va intrínseca en el vestidor de l’Inter. «Confio que donarem guerra i volem fer veure també que estem preparats per a començar la lliga», va dir Velasco. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT