PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els jugadors del MoraBanc reben els cotxes oficials de la temporada

Ford continuarà vinculat a l'entitat tricolor com a patrocinador

Per El Periòdic

Els jugadors del MoraBanc, amb els cotxes nous.
Els jugadors del MoraBanc, amb els cotxes nous. | EL PERIÒDIC

Els jugadors del MoraBanc van acudir ahir a la tarda al concessionari de Ford, patrocinador de l’equip, per rebre els nous cotxes oficials per a la temporada. A l’acte van acudir part  dels nous fitxatges com són Dee, Maric, Schreiner, Speight, Dos Anjos i Andric.

D'altra banda, Ford Autoselecció (concessionari de la marca a Andorra) renova el seu compromís de patrocini amb el MoraBanc per les tres pròximes temporades. L'acte de presentació de la renovació va comptar amb la presència del director de Ford, Ferran Font, i del president del MoraBanc, Gorka Aixàs. Tots dos van destacar la gran sintonia que acompanya la relació entre Ford i el club les darreres temporades, que es materialitza en els 10 vehicles que conduiran diversos jugadors i també l'entrenador, Natxo Lezkano.

El Ford Focus de les darreres temporades deixa pas a un Ford Puma automàtic. «Ford va ser un dels patrocinadors que va mostrar sempre el compromís de seguir al nostre costat la temporada passada abans de saber la categoria on jugaríem i aquests són detalls que marquen i molt la relació amb un patrocinador», va manifestar Aixàs. Font, per la seva part, va exposar que «estem molt contents de poder anunciar aquesta renovació i de poder continuar formant part de la família de patrocinadors del MoraBanc Andorra», i va afegir que "estem encara més satisfets de poder-ho fer en un moment tan important pel club».

PUBLICITAT
PUBLICITAT