Marc Font, dins del top10 de l’Armorikaine

Un centenar d’equips van afrontar la prova de la Bretanya francesa, una de les més exigents del calendari internacional

Font durant la prova.
Font durant la prova. | FotoEsport

L’equip EMC/Sport, amb el pilot de la Federació Motociclista d’Andorra (FMA), Marc Font, i Maxime Emery, últim guanyador dels ICE Gladiators, entre els seus integrants, van completar l’Armorikine tt en una meritòria 10a posició (cinquena de la categoria Elit) amb un total de 111 voltes.

Un centenar d’equips van afrontar la prova de la Bretanya francesa, una de les més exigents del calendari internacional de les curses de resistència. Font i el seu equip tenen la intenció de participar a la Copa d’Espanya de l’especialitat, que es disputarà a l’octubre a Oviedo, i al novembre a Ciudad Real.