Gaudi Vall aconsegueix la 24a posició a França

Jordi Lestang continua sense trobar-se còmode i signa una 31a plaça

Vall, durant la jornada del Trial GP a Cahors (França).
Vall, durant la jornada del Trial GP a Cahors (França). | FotoEsport

Els joves pilots de la Federació Motociclista d’Andorra (FMA) Gaudi Vall (Sherco) i Jordi Lestang (Montesa), continuen amb el seu procés natural d’aprenentatge pel que fa a la seva primera temporada sencera en el campionat del Món de Trial, concretament en la categoria Trial 2.

En el TrialGP de França, disputat durant el cap de setmana a la localitat de Cahors i que va comptar amb un recorregut mixt de zones artificials i naturals, van completar les seves respectives actuació de manera ben diferent. Mentre Vall es va mostrar satisfet amb la seva participació en assolir la 24a posició, Lestang va afirmar en acabar la cita que no havia estat una jornada positiva per als seus interessos, registrant la 31a plaça de la classificació.

Recorregut compacte

Els responsables del Cahors Trial Club van situar bona part de les 12 zones del recorregut a la platja de les Acàcies, a un costat i a l’altre riu Lot, entre els ponts De Valentré i el de l’entrada a Cahors. Cal destacar que, en la prova francesa del TrialGP 2022, no es va disputar la zona de qualificació per a establir l’ordre de sortida. Els organitzadors van establir l’ordre de sortida segons la provisional del mundial, però en ordre invers.

Victòria amb sabor tricolor

En la màxima categoria (TrialGP), el líder sempre va ser el resident Toni Bou (Honda), encara que al final de la primera volta semblava que Adam Raga (TRRS), Matteo Grattarola (Beta) i Gabriel Marcelli (Honda) li podien plantar cara. La victòria posa Bou a una passa de fer-se amb el campionat.