PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detinguts uns pares per maltractar la filla

La Policia controla un turista per identificar-se verbalment amb una altra identitat per sisena vegada

Per El Periòdic

Imatge d'arxiu de l'edifici de la Policia.
Imatge d'arxiu de l'edifici de la Policia. | Arxiu ANA

La Policia va detenir dimarts de la setmana passada a Encamp una dona i un home residents de 65 i 63 anys, respectivament, per maltractament a la filla i a la dona, a més, per detenció il·legal. Des de la Policia informen que van ser requerits des del servei d'urgències de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell on estaven atenent una noia que hauria patit una agressió per part del pare. Durant la investigació la Policia va poder comprovar que la dona, a més, havia comès un delicte contra la llibertat, per detenció il·legal. Tant el pare com la mare van ser detinguts arran d'aquests fets.

Aquesta és una de les 10 detencions que la Policia va fer durant la setmana passada i entre les quals cal destacar, també, la d'un turista de 25 anys que va ser localitzat a la frontera francesa amb 1,4 grams de chloromethcathinone, una substància provinent de la catinona (un component similar a l'amfetamina). L'home es disposava a entrar al Principat amb aquesta droga. I al mateix punt fronterer també va ser controlat un turista de 18 anys en possessió de 0,9 grams d'speed.

La Policia informa, també, que a la frontera amb el Pas de la Casa es va controlar un turista de 32 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic, per presentar una identitat falsa. Aquesta persona es va identificar i en ser verificades en els fitxers informàtics les dades facilitades es va poder comprovar que havia estat controlat altres cinc vegades en les quals verbalment s'havia identificat amb una altra identitat.

Finalment, altres cinc persones van ser detingudes per haver donat positiu al control d'alcoholèmia. Totes les deteccions es van registrar arran de parades rutinàries i la més alta va ser la d'un home de 33 anys que va donar 1,60 grams d'alcohol per litre de sang.

PUBLICITAT
PUBLICITAT