Àlex Iscla acaba 71è a la final del Campionat del Món de descens

El ‘rider’ assoleix el millor resultat d’un competidor andorrà a un mundial de BTT

Iscla, en una imatge d’arxiu.
Iscla, en una imatge d’arxiu. | A.I.

Àlex Iscla no va poder acabar d’una millor manera la seva participació en el Campionat del Món de descens en BTT que s’ha disputat al llarg del cap de setmana a la localitat francesa de Les Gets. El ciclista de la Federació Andorrana de Ciclisme (FAC) va acabar sent 71è en la final de la modalitat de descens a la categoria elit, posició que li fa assolir el millor resultat d’un competidor andorrà a un mundial.

Iscla va marcar un crono total de 3.42.706, a 22.228 del primer classificat i guanyador, el francès Loic Bruni, mentre que el podi el van completar els també riders francesos Amaury Pierron com a segon, i Loris Vergier en tercera posició. El jove va explicar, en declaracions a RTVA, que «he pogut arribar còmodament a la final i no he patit cap caiguda en què m’hagi fet mal. Continuarem millorant i acumulant experiències».

La competició va continuar ahir per a altres dos competidors tricolor, com Kilian Folguera i Xavi Jové. En el cas de Folguera, aquest va participar en la disciplina de cross country, concretament en la categoria sub-23. El jove ciclista va acabar sent 84è en el que ha sigut el seu últim mundial com a sub-23.

Finalment, Xavi Jové va acabar sent 81è en la seva respectiva categoria elit, del total de 91 que van aconseguir acabar els descensos. D’aquesta manera, la delegació andorrana posa punt final a un campionat molt positiu per a l’equip.