Doria es queda a les ‘semis’ de canoa i Kayak Extrem

L’andorrana posa punt final a la seva participació en la Copa del Món de Pau

Doria, en una imatge d’arxiu.
Doria, en una imatge d’arxiu. | Olympics.com

Mònica Doria es va quedar ahir a les portes de les finals, tant en la disciplina de canoa com en la de Kayak Extrem, en la Copa del Món de Pau (França). Malauradament, pel que fa a la canoa, l’andorrana no va acabar de trobar-se còmoda en la baixada referent a les semifinals, quedant lluny de la seva millor versió.
La palista no va poder igualar les exhibicions que havia fet fins al moment a les classificatòries, i és que just en començar ja va registrar un toc en la porta 2, sensació la qual va arrossegar durant la resta de la cursa. Poc després, Doria també va tenir problemes en remuntar la porta 5, i quan intentava capgirar la situació un nou toc, ara en la porta 10, i més problemes en la remuntada de la 21 van acabar per allunyar la tricolor del top10 que necessitava per classificar-se per a la final.

Els 123 segons marcats van acabar situant Doria en la 18a posició, recordant una mica al context que va patir en les semifinals de caiac del dissabte, en les quals va acabar en 15a posició, també fora de les finals.

Després de la canoa al matí, a la del Principat només li quedava lluitar per una alegria en la disciplina de Kayak Extrem. Als quarts de final, Doria va aconseguir classificar-se com a segona de la tercera sèrie, just per darrere de la brasilera Ana Satila. En les semifinals, l’andorrana es va veure amb tota una campiona olímpica com Jessica Fox i la mateixa Satila, a les quals no va poder superar per tenir un lloc en la final.