PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tornen a casa els veïns desallotjats per la tempesta de dissabte a la Massana

El COEX duu a terme tasques de neteja de diferents punts de la xarxa viària

Per El Periòdic

Els Bombers van cap a Erts, on es va acumular una gran quantitat d’aigua.
Els Bombers van cap a Erts, on es va acumular una gran quantitat d’aigua. | Twitter/Govern d\'Andorra

Els cinc veïns que dissabte a la nit van haver de ser desallotjats de casa seva a Erts, arran dels efectes de les fortes tempestes, hi van poder tornar ahir. D’aquesta manera, segons va informar ahir el Govern, els cossos especials han constatat que l’estructura de l’edifici de la urbanització Prat de la Solana no està afectat i, un cop s’ha retirat l’aigua acumulada als tres habitatges afectats, els veïns ja van poder tornar a la seva llar. A més, la CG-4 va haver de ser tallada al seu pas per Erts una estona arran de l’acumulació d’aigua.

Cal recordar que dels cinc veïns, tres van passar la nit a casa de familiars i dos a un hotel de la Massana, gràcies al conveni que el Govern té amb la Unió Hotelera d’Andorra. La Massana va ser, precisament, la parròquia més afectada per les fortes pluges de dissabte a la tarda-nit, malgrat que també hi va haver afectacions en la circulació i talls de llum a Vila (Encamp) i al Forn de Canillo.

Així mateix, efectius de l’àrea de Conservació i Explotació de Carreteres del Govern (COEX) van continuar ahir al matí les tasques de neteja de diferents punts de la xarxa viària on van quedar acumulats aigua, fang i restes de la forta tempesta. Un dels punts on han van haver actuar va ser la sortida de la boca oest del túnel dels Dos Valires, on va quedar acumulada una gran quantitat de terra.
Respecte a la previsió meteorològica per aquesta setmana, el Servei Meteorològic Nacional preveu nous episodis de pluja a les tardes, tot i que no tan forta com les d’aquests últims dies. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT