PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cande Moreno tanca un primer bloc de preparació abans de marxar cap a Xile

La primera espasa de l’equip femení de la FAE ha estat aviciant cada detall a Saas Fee

Per El Periòdic

Cande Moreno, a Saas Fee.
Cande Moreno, a Saas Fee. | FAE

Cande Moreno és la primera espasa de l’equip femení de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), i el seu equip ha estat aviciant cada detall de la pretemporada per tal de poder completar tots els entrenaments programats. Després dels últims cinc dies a Saas Fee, on ha pogut esquiar amb molt bones condicions, l’andorrana torna a Andorra per iniciar els preparatius per marxar a Xile al setembre durant tres setmanes.


Moreno ha preparat aquest estiu a consciència amb la resta del seu cos tècnic, format per Dejan Poljansek i Pablo Vallina, i ja pensen en la llarga estada de tres setmanes que està prevista a Xile (el viatge està previst per l’1 de setembre), on l’esquiadora d’alpí ha d’acabar d’agafar un estat de forma òptim per arribar a la primera Copa del Món de descens en les millors condicions. Aquesta cita serà a Zermatt, del 2 al 6 de novembre, amb entrenaments els primers dies i dues curses, els dies 5 i 6.


«La pretemporada està anant molt bé. Estem molt contents i en l’àmbit físic hem pogut treballar des del principi com necessitava, com volíem, i sense molèsties ni cap mena d’interrupció», va declarar Moreno. Tanmateix, «a escala tècnica vam fer una estada al juny de deu dies , i ara em fet cinc dies de gegant, que realment em calien, i m’he trobat molt bé. No tinc cap mena de molèstia a l’esquena», va dir la tricolor. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT