PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’FC Andorra confirma el fitxatge de Moha Moukhliss

El migcampista té els seus primers minuts contra l’Atlètic d’Escaldes

Per El Periòdic

Valera (esquerra), Sarabia (centre) i Moha (dreta), ahir durant el partit contra l’Atlètic d’Escaldes.
Valera (esquerra), Sarabia (centre) i Moha (dreta), ahir durant el partit contra l’Atlètic d’Escaldes. | @FCANDORRA

La direcció esportiva de l’FC Andorra va confirmar ahir al matí la incorporació de Moha Moukhliss, que arriba procedent del Valladolid B amb la carta de llibertat (després de rescindir el seu vincle fa escassos dies) i signa amb el conjunt tricolor per a les pròximes tres temporades. El migcampista, que també va jugar al Reial Madrid i al Celta, tindrà fitxa del filial.


Moha, madrileny de 22 anys, és un migcampista format a les categories inferiors del Reial Madrid, i amb experiència a l’antiga Segona B, ara Primera RFEF, tot i la seva joventut. Un cop acabada la seva formació al conjunt blanc, el jugador, nascut a Madrid, va jugar mitja temporada cedit al Celta B, on va disputar un total de 23 partits, per després fitxar pel Valladolid. Allà, al filial del conjunt castellà, va prendre part en 58 duels en dues temporades, i va anotar un gol aquest darrer any.
La nova incorporació de l’FC Andorra, que actua sobretot d’interior, «és un jugador amb una gran qualitat tècnica i capacitat per associar-se, molt en la línia del que busca el tècnic tricolor, Eder Sarabia, pels seus jugadors del migcamp», va comunicar l’entitat en confirmar-se l’arribada del jove al país. 


Victòria contra l’Atlètic (1-0)

 

Tant Moha Moukhliss com Germán Valera van tenir els seus primers minuts com a tricolor en el partit que va enfrontar ahir, a les 10.30 hores a l’Estadi Comunal, l’FC Andorra i l’Atlètic d’Escaldes. Les noves cares del vestidor no van tenir problema en associar-se amb la resta de jugadors, això sí, amb més protagonisme de Valera en portar un dia més de disciplina amb l’equip que l’ex del Reial Valladolid.


Finalment, el que també estaria a punt d’arribar al Principat és Mika Mármol. Tot apunta que l’FC Andorra hauria aconseguit arribar a un acord amb l’exblaugrana, i podria ser presentat el dilluns. 

 

L’Estadi Nacional ja compta amb la totalitat de la gespa

 

 

Punt final a la qüestió de l’estiu. L’Estadi Nacional ja té la que serà la catifa que albergarà els duels a LaLiga SmartBank. Els operaris van finalitzar ahir la instal·lació de tots els rotllos d’herba sintètica, deixant una imatge que no s’havia vist fins ara, amb el color verd predominant al terreny de joc.

Ara, el material ha d’arrelar, un aspecte que tardaria uns tres dies, suficients per arribar a temps abans del partit de la jornada 4, el pròxim 4 de setembre, davant el Granada. L’FC Andorra compleix així amb les peticions de LaLiga d’acabar abans del dia 30 d’agost, tot i que hi ha altres obres que s’hauran d’accelerar, com la instal·lació de les cabines per a la premsa i la culminació de les torres de retransmissió.

PUBLICITAT
PUBLICITAT