PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Jo Dansa estrena la seva primera creació artística a la sala dels Arcs

El Comú de la Massana posa punt final als actes culturals d’estiu amb l’actuació

Per El Periòdic

Un instant de l’actuació de la Jo Dansa.
Un instant de l’actuació de la Jo Dansa. | Comú de la Massana

La programació cultural d’estiu del Comú de la Massana va posar el punt final dijous amb el primer procés creatiu de Jo Dansa, la Jove Companyia Nacional de Dansa d’Andorra. «És un orgull que la programació d’estiu de la Massana hagi pogut comptar amb el debut de la Jo Dansa», va assenyalar el conseller de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Guillem Forné, que va remarcar la gran feina de la companyia, sota la direcció artística de Martí Güell i amb la coordinació de Mònica Vega.

L’espectació del públic va ser màxima. A causa de la pluja, l’espectacle, programat a la plaça de les Fontetes, es va haver de traslladar a la sala dels Arcs. Per aquest motiu es van haver de programar dos passis, ja que l’espai no podia donar cabuda a les més de 500 persones que volien viure la primera actuació de la Jo Dansa.

La Jove Revolució és una obra que gira al voltant de la idea d’identitat i pressió social durant l’etapa de l’adolescència, en la qual els sis ballarins van mostrar tot el seu talent i expressivitat. Al seu torn, Vega va assegurar que «durant aquestes dues setmanes de procés creatiu, els joves han treballat de valent per donar vida a aquesta peça. Val a dir que han defensat com veritables intèrprets la proposta i han gaudit d’un públic entregat». Una més que bona valoració per part de l’equip directiu que ja està preparant la segona part d’aquest projecte que donarà lloc a tallers formatius i actuacions de La Jove Revolució.

D’altra banda, Forné va valorar  molt positivament el cicle d’espectacles que s’ha dut a terme al llarg de l’estiu, que han acollit un nombrós públic i que ha ofert un ampli ventall de disciplines artístiques, des del circ, fins a la música i la dansa, segons va informar el Comú de la Massana en un comunicat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT