PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Encamp perd el segon partit de la fase previa de la Champions per 1-10

Els andorrans no poden igualar el nivell sobre la pista mostrat pel Kampuksen Dynamo

Per El Periòdic

Un instant del duel d’ahir entre l’FC Encamp i el KaDy.
Un instant del duel d’ahir entre l’FC Encamp i el KaDy. | @kadyfutsal

El Sideco FC Encamp va disputar ahir el seu segon partit referent a la fase prèvia de la UEFA Futsal Champions League, en el qual va recollir una nova derrota, aquesta vegada per 1-10 davant el Kampuksen Dynamo (KaDy). El campió de la lliga finlandesa no va donar cap mena d’opció als encampadans, que van veure com als seus rivals només els van fer falta 47 segons per inaugurar el marcador. Intala va fer el primer per al KaDy, i això va ser suficient perquè l’FC Encamp es consolidés a la pista. Amb més tranquil·litat, a poc a poc van anar arribant les ocasions, però sense la sort de poder materialitzar-les.


Kytola, al minut 7, i Lintula, al 9, van eixamplar el marcador, establint el 0-3. D’altra banda, Newton i Intala de nou van sumar dues dianes més per als seus (0-5) i, finalment, va arribar l’alegria per als del Principat. Lolich Vargas, al minut 19, va fer el gol de l’honor per als tricolor, que va servir per fer un avís pels finlandesos què no es podien relaxar.


Després d’uns minuts d’intercanvi de cops, Intala va fer el seu tercer gol, mentre que Newton va sumar el segon en el seu compte particular. Tanmateix, abans d’arribar als 30 minuts de joc, el mateix Intala va tancar el seu sac amb el quart, deixant pas a les dues últimes alegries per al KaDy, que arribarien de mans d’Italo (minut 34 i 37).


Amb l’1-10 l’àrbitre va decidir que no hi havia temps per a més, deixant una meritòria actitud de l’FC Encamp davant d’un rival superior. Ara, els andorrans descansaran fins demà, on disputaran el seu últim partit de la seva aventura europea davant l’Isbjornin islandès. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT