PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Felipe Dos Anjos i Nacho Llovet s’incorporen a l’equip

Els jugadors passen la revisió mèdica i es preparen per al primer entrenament

Per El Periòdic

Llovet durant la revisió mèdica, ahir.
Llovet durant la revisió mèdica, ahir. | BCA

El MoraBanc continua amb la desfilada de jugadors per tal de deixar completades les revisions mèdiques de cara al començament de la pretemporada. El capità, Nacho Llovet, i una de les noves incorporacions, Felipe Dos Anjos, van ser els protagonistes d’ahir al centre mèdic del club. Els dos integrants ja estan preparats per afrontar el primer entrenament a les ordres del nou entrenador, Natxo Lezkano, que tindrà lloc demà.


«Ja estem aquí, un any més, a veure si no em torturen massa», va dir Llovet en to humorístic abans de començar les proves. L’aler-pivot del MoraBanc va declarar tenir «moltes ganes d’iniciar els entrenaments i conèixer els companys, amb alguns dels quals ja he pogut parlar». 


El que serà un dels capitans del conjunt tricolor aquesta temporada està cridat a ser una peça clau a la pista i també al vestidor, i compartirà objectius amb un dels nous fitxatges, un dels homes alts, com és Felipe Dos Anjos. «Estic molt content d’estar aquí i arribo amb moltes ganes de començar a entrenar i poder compartir bons moments amb tots vosaltres», va dir el nou pivot del MoraBanc, que ja va ser una de les peces destacades del Movistar Estudiantes durant a darrera temporada a la LEB Or.

 

Presentació amb Rubio

 

Dos Anjos serà també protagonista avui al matí, i és que el club farà oficial la presentació del jugador. D’igual manera, un altre que es donarà a conèixer avui serà Juan Rubio, i ambdues incorporacions podran dirigir les seves primeres paraules com a jugadors tricolor en la que serà una temporada amb un objectiu clar: l’ascens. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT