PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Equipe revela una operació de 25 milions d’euros per Hannibal Mejbri

Piqué voldria el migcampista com a cedit amb opció de compra i pagaria si l'FC Andorra ascendeix a Primera

Per El Periòdic

Mejbri en una imatge d'arxiu.
Mejbri en una imatge d'arxiu. | Aflo/Presse Sports

L’FC Andorra, mitjançant Gerard Piqué, s’hauria posat en contacte amb el Manchester United per negociar una operació pel migcampista de 19 anys, Hannibal Mejbri. Així ho ha revelar ahir el mitjà francès l’Equipe, que va assenyalar la intenció de Piqué per portar la jove promesa com a cessió i, en cas que el conjunt tricolor ascendís a la Primera Divisió, es pagarien 25 milions d’euros en concepte de fitxatge, quedant-se’l en propietat. 

Mejbri va arribar a l’acadèmia del Manchester United procedent del Mònaco el 2019, i encara no ha trobat un lloc en el primer equip dels ‘Red Devils’. El migcampista té clar que sortirà cedit aquest estiu, i diversos clubs estan en la pugna. A més del West Bromwich i el Birmingham (Segona Divisió anglesa), el que més empeny està posant seria l’FC Andorra, segons un dels diaris esportius més respectats a França.

Piqué utilitzaria Mejbri, un jugador jove i amb potencial, per a donar-li a l’FC Andorra una primera pedra professional, i per això s’ha proposat aquesta cessió amb opció de compra, fixada en 25 milions d’euros, que seria automàtica en cas d’ascens a LaLiga Santander. No obstant això, el Manchester United buscaria un destí mes pròxim per al migcampista, com una cessió a la Championship.

PUBLICITAT
PUBLICITAT