PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra comptarà amb un nou dispositiu policial per als seus partits

Els responsables dels agents han visitat el Nacional per conèixer les noves adequacions

Per El Periòdic

Un instant de les obres a l’Estadi Nacional, ahir.
Un instant de les obres a l’Estadi Nacional, ahir. | EL PERIÒDIC

La Policia va visitar ahir al matí l’Estadi Nacional per examinar l’espai després les adequacions dutes a terme, i amb l’objectiu d’ultimar el dispositiu de seguretat per als partits de l’FC Andorra a LaLiga SmartBank. Els responsables del cos d’ordre van recorrer tota la instal·lació, amb especial atenció al nou accés reservat per a l’afició forana i a l’ampliació de la graderia, que permetrà augmentar l’aforament.


En aquest sentit, segons va informar l’ANA, es va explicar que l’operativa policial s’ajustarà a aquests nous espais, sobretot al nou accés públic per a l’afició visitant. Aquesta nova zona suposa un tercer punt de control i s’afegeix a l’operatiu estàndard del cos que ja s’ha aplicat en altres esdeveniments d’àmbit internacional, com els partits de la selecció de futbol, que són més exigents quant a la seguretat.


El conjunt tricolor disposarà, paral·lelament, de personal de seguretat privada que s’encarregarà dels accessos públics, privats i zones interiors de l’estadi. El desplegament policial s’ajustarà a les «circumstàncies de cada partit, tenint en compte el volum de seguidors visitants, les seves particularitats i la transcendència de la jornada», es va informar des de la policia.

 

A començar en la jornada 4

 

El primer partit en què es posarà en marxa el nou dispositiu de seguretat serà el del pròxim diumenge 4 de setembre, on els andorrans es veuran les cares amb el Granada en la jornada número 4 del campionat lliguer.


Això sí, aquesta trobada podria no donar-se si les obres a l’Estadi Nacional no queden enllestides abans del pròxim dia 30 d’aquest mes. En aquest cas, l’FC Andorra hauria designat l’estadi del Nàstic de Tarragona com a segona opció, la qual va ser validada per LaLiga el seu dia. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT